Bazaar Roosendaal
< >< >

.

betere seks

Wat zit er in?

mg

De voordelen van Libidoforte op een rij:

 • geen negatieve bijwerkingen
 • ondersteunt de seksuele energie bij man en vrouw
 • werkt snel en blijft uren achtereen werkzaam
 • per keer is inname van slechts 1 capsule vereist

Wat is Libidoforte?

Libidoforte is een product wat al reeds jaren in Azië wordt gebruikt om de seksuele energie bij mannen te stimuleren. Deze verbeterde seksuele energie helpt u om gemakkelijker een erectie te krijgen. Tevens versterkt het ook de lustgevoelens, zowel bij man als vrouw!

Doordat het de lustgevoelens versterkt zult u merken dat het gemakkelijker wordt om meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen.

Werkt Libidoforte echt zo goed?

Gebruikers van Libidoforte zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat. Dit gevoel kan meerdere uren aanhouden en u zult merken dat u gedurende deze tijd seksueel zeer actief kunt zijn.

De oorsprong van Libidoforte:

Libidoforte vindt zijn oorsprong in het oude China. Een voorloper van dit product werd honderden jaren geleden in China gebruikt om keizers en andere hoogwaardigheidsbekleders van de nodige (extra) seksuele stimulans te voorzien. Het liefdesspel was ook in die tijd een zeer belangrijke bezigheid en mannen die over extra langdurige en hogere seksuele prestaties beschikten, genoten meer aanzien. Om aan die voorkeursbehandeling te voldoen namen zij ook grote hoeveelheden prestatiebevorderende planten en kruiden. In die tijd was het echter de gewoonte om van deze planten en kruiden een sterke thee te trekken en deze gedurende enkele weken meerdere keren per dag te drinken. Op termijn had dit dan de zo gewenste stimulerende werking. Deze oude formule werd enkele jaren geleden teruggevonden door Oosterse voedingsdeskundigen. De kennis over deze planten en kruiden werd door deze deskundigen als basis genomen en middels een intensieve samenwerking met Westerse collega's, - volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten-, zijn zij er in geslaagd om deze omvangrijke kruidenmix te reduceren tot slechts een capsule. Libidoforte!

WAT U MOET WETEN VOORDAT U LIBIDOFORTE INNEEMT

Libidoforte is een natuurproduct dat u met een gerust gevoel kunt innemen indien men zich houdt aan de in deze gebruiksaanwijzing gegeven adviezen. Wij raden u echter af om Libidoforte te gebruiken:

 • bij hartproblemen.
 • bij zwangerschap.
 • bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten.
 • U dient Libidoforte niet te gebruiken in combinatie met geneesmiddelen.

Speciale waarschuwing voor kinderen. Libidoforte mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar.

Gebruik van Libidoforte met voedsel en alcohol:

Wanneer Libidoforte met voedsel wordt ingenomen, kan het iets langer duren voordat u verschil merkt. Het verdient aanbeveling Libidoforte in te nemen op een niet al te volle maag. Libidoforte kan worden ingenomen in combinatie met alcohol.

Zwangerschap:

Libidoforte kan ook door vrouwen worden ingenomen om de sexuele activiteit te ondersteunen. Echter wij raden gebruik af indien u zwanger bent.

HOE WORDT LIBIDOFORTE INGENOMEN?

1 Capsule van 414 mg is één dosering. U neemt Libidoforte ongeveer één uur voorafgaande aan de seksuele activiteit. Slik de capsule in zijn geheel door met een glas water. Ingeval van moeilijk slikken kunnen de twee helften van de capsule gemakkelijk van elkaar genomen worden en kan de inhoud met voldoende water ingenomen worden. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Opname van Libidoforte geschiedt door middel van de slijmvliezen van de maag. Het kan daarom langer duren voordat u verschil merkt wanneer u een zware maaltijd heeft genuttigd.

Neem Libidoforte niet meer in dan éénmaal per dag.

BELANGRIJK Libidoforte versnelt ondermeer de bloedsomloop. Dit kan een gevoel van warmte in het voorhoofd en op de wangen veroorzaken. Na enige tijd zwakt dit gevoel vanzelf af.

HOE BEWAART U LIBIDOFORTE?

Houdt Libidoforte buiten het bereik en het zicht van kinderen. Niet bewaren boven 30 °C. Bewaar in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Niet gebruiken na de uiterste op de verpakking vermelde gebruiksdatum.

U wilt Libidoforte een keer proberen? Dat kan! Wij verzenden u dan 1 capsule libidoforte met een duidelijke bijsluiter, lees deze altijd voor gebruik.

Online bestellen:


( ). .

Ga direkt naar bestellen

< >

We hebben nieuws voor je: met ViaFemme heb je het allemaal zelf in de hand! In iedere relatie komt er wel zo’n moment voor, het gaat seksueel niet meer zo soepel als in het begin van de relatie. Hiervoor zijn vaak meerdere redenen te bedenken. En dus ook oplossingen! Wetenschappers zijn al jaren bezig met het samenstellen van erotische stimulatie die het seksleven kunnen verbeteren. Helaas richten deze middelen zich voornamelijk op de man. Het lijkt wel of het niet belangrijk gevonden wordt hoe de vrouw zich voelt. Veel van de problemen die vrouwen ondervinden bij het vrijen worden niet als belangrijk onderkend. Laat staan dat men moeite gedaan heeft om deze problemen aan te pakken.. Gelukkig is daar NU verandering in gekomen! Het nieuwe voedingssupplement ViaFemme is speciaal ontwikkeld om alle vrouwen weer plezier te geven bij het vrijen! Middels een uitgebalanceerde samenstelling van verschillende kruiden is men erin geslaagd om de seksuele energie bij vrouwen positief te beïnvloeden. En dat op 100% natuurlijke wijze! Dat is goed nieuws, toch?
De voordelen van Viafemme op een rij:

 • verbetert de seksuele energie bij vrouwen
 • verhoogt de gevoeligheid van de geslachtsdelen
 • stimuleert de geslachtsdrift bij vrouwen
 • zorgt voor het bereiken van lange, intense orgasmen
 • aanwezigheid van Vitamine B6 en B12 heeft een positieve werking op het vrouwelijk lichaam
 • geen negatieve bijwerkingen
 • werkt snel en uren achtereen
 • per keer is inname van slechts één capsule vereist Over de ingrediënten:

Viafemme bevat naast de reeds genoemde vitaminen B6 en B12 ondermeer ook Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een algemeen positief effect heeft op het menselijk lichaam. Daarnaast bevat Viafemme ondermeer:

Dong Quai: In de traditionele Chinese geneeskunde wordt Dong quai, ook wel de vrouwelijke ginseng genoemd, gebruikt met uitstekende resultaten bij vrouwelijke hormoonproblemen. Ook Westerse wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de werkzaamheid. Dong quai brengt je hormonen weer in balans.

Damiana: Damiana groeit in Zuid-Amerika en het Caribische gebied. Vroeger werd het "Turnera Aphrodisiaca", genoemd oftewel een liefdeskruid. Damiana werkt zenuwversterkend en heeft een goede invloed op het voortplantingsgestel en het humeur. Het wordt gebruikt om de seksuele functie te verbeteren.

Panax ginseng: wordt gebruikt ter vergroting van het uithoudingsvermogen, de weerstand en de concentratie.

Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing!!!!!

U wilt Viafemme een keer proberen? Dat kan! Wij verzenden u dan 1 capsule Viafemme met een duidelijke bijsluiter, lees deze altijd voor gebruik.

Online bestellen: U kunt voor € 10,00 een sample Viafemme bestellen. Dit is exclusief verzend kosten (€ 1,50). Wij verzenden u dan 1 capule Viafemme met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Wij raden u aan deze voor gebruik te lezen en de adviezen op te volgen. Een doosje met 5 capsules kost € 40,00.

Ga direkt naar bestellen

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _